درخشش جناب آقای دکتر محمد رفیعی نیا در لیست دو درصد برتر دانشمندان جهان

براساس آخرین رتبه بندی دانشمندان جهانی که توسط دانشگاه استنفورد انجام شده است، دکتر محمد رفیعی نیا رئیس محترم مرکز تحقیقات بیوسنسور در لیست 2 درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفته اند. این رتبه‌بندی توسط محققین دانشگاه استنفورد و بر اساس داده‌های موجود در پایگاه اسکوپوس طراحی شده است. در این روش علاوه بر تعداد مقالات و تعداد استنادات از شاخص‌های دیگری مانند hm-index که استنادات را بر مبنای تعداد نویسندگان محاسبه می‌کند وC-score که شاخصی با تکیه بر مجموع شاخص ها از جمله مدت زمان اشتغال است، نیز استفاده می‌شود و به این ترتیب دانشمندان با در نظر گرفتن وزن داده شده بر اساس شاخص‌های مذکور، رتبه‌بندی می‌شوند.

این افتخار بزرگ را خدمت جناب آقای دکتر رفیعی نیا تبریک عرض نموده و از خدای منان خواهان عزت، سلامتی و توفیق شان هستیم.